ANKARA / SİNCAN - Orhan Gazi Ortaokulu

Nis

12 Mart 1921 yılında kabul gören  bağımsızlık andımız olan İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında yapılan programımız göz doldurdu. Günün anlam ve önemini belirten muhteşem konuşmayı Elif ÖZGE BOYRAZ öğretmenimiz yaptı. Yapılan oratoryo ile gözler buğulandı. Şiirler o günleri hatırlamamızı sağladı. Hepimize tekrardan "Ne mutlu Türküm diyene!" dedirten bu programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitliğinden Conk Bayırına, 57. Alaydan Yahya Koyuna Aziz şehitlerimizin canları pahasına vermiş olduğu dillere destan mücadelesini hep birlikte tekrar tekrar yaşadık.

18 Mart 1915'te aziz Mehmetçiğimizin kumanyasında neler vardı, hangi şartlarda bu büyük mücadelede yer aldılar, bugün bir kez daha hatırladık.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ, SEMA DEMİRTAŞ ÖĞRETMENİMİZ ÖNDERLİĞİNDE CİN ALİ MÜZESİ GEZİSİ YAPTILAR.

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı

A SEED FOR THE FUTURE E TWİNNİNG PROJE TANITIM VİDEOSU